25 év
25 pillanat

Tartsanak velünk ezen az időutazáson, visszatekintünk a cég megalakulásáig, megszólítjuk jelenlegi és volt dolgozóinkat, partnereinket.

A járványra való tekintettel, a 25 éves jubileumunkhoz kapcsolódó nyereményjátékainkat határozatlan időre felfüggesztjük!

A Globomax őse : MIKROMATIKA

“Mikromatika, amelyik a jelenlegi, mostani telephelyen is akkor már működött, Ő adott fel hirdetést, hogy szervízmérnököt keresnek robotok beméréséhez, és én igazából – robotvezérlések bemérése – munkakörre kerültem a Mikromatikához.”

25 év 25 pillanat!

Az elmúlt 25 év nem telt el nyomtalanul. Rengeteg élménnyel, tapasztalattal és emberi kapcsolatokkal gazdagodtunk. 25 év 25 pillanat. Egy csokorban.  Tartsanak velünk ezen az időutazáson, visszatekintünk a cég megalakulásáig, megszólítjuk jelenlegi és volt dolgozóinkat, partnereinket. Nosztalgiázzunk együtt!

Amberger Árpád


Most azonban nemcsak a rendszereinkről, és azok előnyéről, hanem inkább a cégről, jelenlegi és volt kollégákról, a „velünk együtt fejlesztő partnereinkről” szeretnék néhány emléket felidézni.

Tudtad rólunk?

Tudtad-e? Magyar Termék Nagydíj

Hogy hányszor nyert Magyar Termék Nagydíjat a cég?1. 2008. szeptember 3-án MikroVoks szoftver2. 2009. szeptember 2-án seQUEnce ügyfélhívó és ügyfél irányító rendszer3. 2011. szeptember 1-jén MikroKam Önkormányzati TV és Média szerver4. 2014. szeptember 3-án seQUEnce...

Tudtad-e? Hány logója volt eddig a cégnek?

A cég fennállása óta 4 logója is volt a cégnek! Bővebb információ az alábbi linken :https://www.globomax.hu/25ev/

Kié lesz a legszebb ülésterem?

1. Minden héten 2 ülésterem méri össze az erejét!

A nyertes termet novemberben bemutatjuk egy gyönyörű 4k felbontású videóban, és körbe is lehet nézni benne, egy 360 fokos virtuális túra segítségével.
Segítsd hozzá a győzelemhez a saját településedet!
A szavazók között értékes ajándékokat sorsolunk ki! 

Ajkára, és Dunaföldvárra szavazatod ezen időpontok között adhatod le : 2020.03.16 (Hétfő) – 2020.03.23 (Hétfő)

Oszd meg a Facebook posztot minél több helyen, hogy nagyobb esélyt adj a településednek!

Sok sikert kívánunk a játékhoz!

Fotógaléria

Stratégia partnereink

error: A tartalom védett!