25 év
25 pillanat

Tartsanak velünk ezen az időutazáson, visszatekintünk a cég megalakulásáig, megszólítjuk jelenlegi és volt dolgozóinkat, partnereinket.

A járványra való tekintettel, a 25 éves jubileumunkhoz kapcsolódó nyereményjátékainkat határozatlan időre felfüggesztjük!

A Globomax őse : MIKROMATIKA

“Mikromatika, amelyik a jelenlegi, mostani telephelyen is akkor már működött, Ő adott fel hirdetést, hogy szervízmérnököt keresnek robotok beméréséhez, és én igazából – robotvezérlések bemérése – munkakörre kerültem a Mikromatikához.”

Nézze meg interjúinkat!

25 év 25 pillanat!

Az elmúlt 25 év nem telt el nyomtalanul. Rengeteg élménnyel, tapasztalattal és emberi kapcsolatokkal gazdagodtunk. 25 év 25 pillanat. Egy csokorban.  Tartsanak velünk ezen az időutazáson, visszatekintünk a cég megalakulásáig, megszólítjuk jelenlegi és volt dolgozóinkat, partnereinket. Nosztalgiázzunk együtt!

Amberger Árpád


Most azonban nemcsak a rendszereinkről, és azok előnyéről, hanem inkább a cégről, jelenlegi és volt kollégákról, a „velünk együtt fejlesztő partnereinkről” szeretnék néhány emléket felidézni.

Tudtad rólunk?

Tudtad-e? Magyar Termék Nagydíj

Hogy hányszor nyert Magyar Termék Nagydíjat a cég?1. 2008. szeptember 3-án MikroVoks szoftver2. 2009. szeptember 2-án seQUEnce ügyfélhívó és ügyfél irányító rendszer3. 2011. szeptember 1-jén MikroKam Önkormányzati TV és Média szerver4. 2014. szeptember 3-án seQUEnce...

Tudtad-e? Hány logója volt eddig a cégnek?

A cég fennállása óta 4 logója is volt a cégnek! Bővebb információ az alábbi linken :https://www.globomax.hu/25ev/

Kié lesz a legszebb ülésterem?

1. Minden héten 2 ülésterem méri össze az erejét!

A nyertes termet novemberben bemutatjuk egy gyönyörű 4k felbontású videóban, és körbe is lehet nézni benne, egy 360 fokos virtuális túra segítségével.
Segítsd hozzá a győzelemhez a saját településedet!
A szavazók között értékes ajándékokat sorsolunk ki! 

Ajkára, és Dunaföldvárra szavazatod ezen időpontok között adhatod le : 2020.03.16 (Hétfő) – 2020.03.23 (Hétfő)

Oszd meg a Facebook posztot minél több helyen, hogy nagyobb esélyt adj a településednek!

Sok sikert kívánunk a játékhoz!

Fotógaléria

Stratégia partnereink

error: A tartalom védett!