+36 1 306 5371 info@globomax.hu

A hivatali munka nem gyerekjáték!

Gyerekek a hivatalban, áprilisban és májusban
Elolvasom a részleteket!

Lezárult felhívásunk!
3 nyertes önkormányzathoz látogatunk el, ahol a hivatal vendégül látja általános iskolájának tanulóit, és játékos formában mutatja be a hivatal működését!
Mi is ott leszünk!

1. helyszín Biatorbágy

“minden tanévben az összes 4. évfolyamos osztályunkat vendégül látom a Városházán,és beavatom a gyerekeket az önkormányzat működésének kulisszatitkaiba.”
— Varga László, Alpolgármester

Önkormányzati projekthét középiskolásoknak

Amberger Árpád, a Globomax Zrt. ügyvezető igazgatójának kalaúzolásával a középiskolások is betekintést nyerhettek az önkormányzati munkába a XV. kerületi polgármesteri hivatlaban

” A gyerekek valóban nagyon élvezik, hogy ők lehetnek egy rövid játék erejéig a képviselők, s egy közülük a polgármester. Az ilyenkor rendelkezésükre álló Globomax technikát roppant ügyesen használva olyan fontos kérdésekben érvelhetnek és “dönthetnek” játékos formában, mint pl. Legyen-e uszoda és csúszdapark a városban? Rendeljünk-e finomabb ételeket a menzára? vagy Bővítsük-e a roller- és gördeszkapályát? “

Megalkottuk: MVU404A  rendszer bemutató –testületi ülés szimuláció

Féljünk-e a
GDPR-tól?

Zöld
megoldások a városüzemeltetésben!

Kérdések, kötetlen beszélgetés,fejlesztési javaslatok!

és egy jóízű beszélgetés..

..egy finom kávé mellett a konferencia résztvevőivel, a Globomax vezetőivel, értékesítőivel!

The Best Coffee Shop

Coffee Bean

Best Beans

Coffee Bean

Quality Milk

Coffee Bean

Perfect Blend

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae.