+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Robotkamerás videofelvevő-közvetítő rendszerek

A Globomax Zrt. több mint 15 éve foglalkozik robotkamerás videofelvevő-közvetítő rendszerek forgalmazásával. Ezek a rendszerek vásárolt hardverelemek és az általunk írt szoftverkomponensek felhasználásával épültek fel. A különböző gyártóktól vásárolt hardverelemeknél a technika fejlődése egyre nehezebbé tette a rendszerintegrációs feladatainkat. A nehézségek nemcsak a továbbfejlesztett vagy új készülékek beszerzésénél jelentkeztek, hanem a gyakori firmware- és szoftverfrissítések a meglévő, már rutinszerűen használt készülékek esetén is problémát okoztak.

Már 2018-ban felmerült, hogy olyan videorendszert kellene kifejleszteni, amely teljes egészében a mi termékünk, a robotkamerától a videokapcsoló eszközökön keresztül a teljes vezérlőrendszerig.
2019-ben el is kezdtük a fejlesztést.

Az elkészült rendszer a több mint 15 éves videotechnikai tapasztalatunkon, új, általunk fejlesztett algoritmusokon, mesterséges intelligencián alapuló vezérléseken, szervomotoros robotkamera-mozgatáson, korszerű digitális videotechnikai áramköri fejlesztésen alapul. Nézzük meg az elemeit a forrástól a célig!

#robotkamera #kozvetitorendszer

Korábbi bejegyzéseink

Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!

Helpdesk

Helpdesk

A 2023. október 1-jén bevezetett HelpDesk szolgáltatásunkat a vártnál is kedvezőbben fogadták...