+36 1 306 5371 info@globomax.hu

A hivatali munka nem gyerekjáték!

Lezárult felhívásunk. Nagyon örülünk, hogy több település is jelezte, hogy náluk ez hasonló formában már jelenleg is gyakorlat, illetve voltak ahol most szeretnék meghonosítani ezt az ötletet.

A szerencse az alábbi önkormányzatoknak kedvezett:

Biatorbágy
Budakeszi
Gyöngyös

A nyertesekkel kollégáink felveszik a kapcsolatot.

Kedvcsinálóul szeretnénk idézni az „ötletgazda”, Varga László alpolgármester úr szavait:

„Én voltam/vagyok Biatorbágyon az a játékos kedvű alpolgármester, aki a Fedezzük fel Biatorbágyot! helyismereti programunk keretében (amely a négy helyi általános iskola, a Helyi Értéktár Bizottság és a város önkormányzata együttműködésében valósul meg) minden tanévben az összes 4. évfolyamos osztályunkat vendégül látom a Városházán,és beavatom a gyerekeket az önkormányzat működésének kulisszatitkaiba.

Így a “szavazógép” működésébe is.

A gyerekek valóban nagyon élvezik, hogy ők lehetnek egy rövid játék erejéig a képviselők, s egy közülük a polgármester. Az ilyenkor rendelkezésükre álló Globomax technikát roppant ügyesen használva olyan fontos kérdésekben érvelhetnek és “dönthetnek” játékos formában, mint pl. Legyen-e uszoda és csúszdapark a városban? Rendeljünk-e finomabb ételeket a menzára? vagy Bővítsük-e a roller- és gördeszkapályát? Az idén tavasszal is 6 tanulócsoport látogat el hozzánk a polgármesteri hivatalba február 26. és április 2. között.”