+36 1 306 5371 info@globomax.hu

A héten a hírekből sokan értesültek, hogy az „Európa jövője” konferencia élő internetes közvetítését – persze a legizgalmasabbnak várt előadás előtt – az ismert video-megosztó „szolgáltató” önhatalmúlag megszakította.

És mi volt az indok?

Állítólag szerzői joggal rendelkező zenék engedély nélkül voltak hallhatók a szünetekben. Egy profi módon megszervezett konferencián, rendezvényen megengedhető-e az apróbb bakik miatti, ilyen mértékű kiszolgáltatottság? Erre biztosan minden szervező, lebonyolító és érdeklődő azt válaszolja NEM!

Akkor mégis mi okozhatja a hasonló eseteket?

Többször tapasztalhatjuk, az „ingyen” szolgáltatás ígérete sokakat vonz. Ugyanakkor már mindnyájan tudjuk, hogy ingyen ebéd nincs. Általában az árat ott fizetjük meg, hogy néha ötletes, de gyakrabban bárgyú reklámokat kell megnéznünk cserében.

Továbbá folyamatosan ott van a levegőben az a kényelmetlen érzés, vajon mikor következik be egy önkényes döntés alapján a szolgáltatás módosítása. A személyes adataink, “netes” szokásaink ellenőrizhetetlen felhasználásáról már ne is beszéljünk.

Nagyobb problémát okozhat, ha a szolgáltatás váratlan megszüntetése már nem csak pillanatnyi bosszúságot okoz, hanem kényelmetlen magyarázkodásba sodor, hogy miért pont itt és most szűnt meg a közvetítés. Mindamellett komoly presztízsveszteséget is jelenthet, amit nem lehet anyagiakban mérni.

Akik ezeket a sorokat olvassák, többségük már tudja, hogy van alternatív, jó ár/érték arányú megoldás a fenti problémára, hiszen ismeri az Önkormányzati TV szolgáltatásait.
Nem kell tervezhetetlen minőségű és tartalmú reklámokat végignézni, hanem tervezhető szolgáltatási díjért folyamatos, zavartalan közvetítést kapunk.

Egyre több felhasználó, önkormányzat látja be, hogy hazai mérnökök hazai fejlesztése, hazai szolgáltatóktól mindig kiszámíthatóbb, korrektebb lesz. Ezzel tartozunk a nemzetnek és szűkebb közösségünknek is, hogy a fejlesztőink itthon találják meg munkájukat.