+36 1 306 5371 info@globomax.hu

globomax zrt

Csapatépítő rendezvények

Sárkányhajózás

A sárkányhajózást választottuk csapatépítő programunk részeként. Nem csak szórakoztató volt, de segített megerősíteni és összekovácsolni a csapatot.

Bucka-Land

Egy céges családi rendezvényen vettünk részt, amelynek keretein belül ellátogattunk a rétközi tóhoz. A három napos program nagyszerű lehetőséget adott nekünk arra, hogy kikapcsolódjunk és összekovácsolódjunk kollégáinkkal és családtagjainkkal.

Wakeboardozás

Ellátogattunk az OMSZK Wakeboard Centrumba, hogy kipróbáljuk ezt a sportot. Előre egyeztettünk az időpontról és megérkezésünkről, és örömmel tapasztaltuk, hogy nagyon rugalmasak voltak és kedvesen fogadtak bennünket.

Csapatépítés visegrádon

A tréning időtartama alatt különböző team building tevékenységeket végeztünk, amelyek segítettek, hogy jobban megismerjük egymást és erősítsük a kapcsolatainkat.

Biliárdozás

Minden évben átmegyünk a cég dolgozóivala szomszédos biliárd terembe, , hogy egy kis kikapcsolódást és közös időt töltsünk el. Ez a esemény lehetőséget ad nekünk arra, hogy kicsit lazítsunk a munkahelyi stresszen és közelebb kerüljünk egymáshoz.

Kérdése van?
forduljon hozzánk bizalommal!