Fejlesztési napló

Az MVU 404 érintőképernyős, IP alapú konferenciarendszerünk megjelenését követően új fejlesztést indítottunk idén júliusban. Szeretnénk a partnereinket, az érdeklődőket beengedni a kulisszák mögé, elkalauzolni a fejlesztők „titkos világába”. Ezért időről időre bemutatjuk a fejlesztés legfontosabb állomásait,megszólaltatjuk fejlesztőinket, videoklipekben mutatjuk be az eredményeket…

A kezdetek…

Az MVU 404 volt az első állomása egy nagyszabású, hosszútávú fejlesztési koncepciónak, melynek célja az érintőképernyős, IP alapú készülékek folyamatos fejlesztése. Az új készülékek érintőképernyői nagyobbak lesznek, 7” és 10” -os változatok készülnek. (Az MVU 404 5” -os kijelzővel rendelkezik.) A nagyobb képernyő jól olvashatóvá teszi a képernyőn megjelenő dokumentumokat. Célunk, hogy új rendszereinkben a Globomax környezettudatos tevékenységével összhangban, megvalósítsuk a papír mentes konferenciát. Az új rendszer a megfelelő időben képes lesz az aktuális dokumentumot megjeleníteni a képernyőn, így a résztvevőknek nem kell keresgélniük a papírjaik, dokumentumaik között.

Az új készülékek nagyteljesítményű processzorai lehetővé teszik, hogy a kezelőszerveken kívül, képeket, vagy akár Full HD videót is megjelenítsünk a kijelzőn. Lehetőség lesz arra, hogy a teremben elhelyezett kamerák képét, vagy távoli helyszínek felvételeit láthassák a résztvevők a jó minőségű (FullHD, IPS) 7” vagy 10” -os kijelzőkön.

Nagy hangsúlyt helyezünk a készülékek megjelenésére. Célunk, hogy új rendszerünk készülékei konferenciatermek, tárgyalótermek berendezéséhez illeszkedjenek, áthidalva a modern és klasszikus enteriőr eltérő formavilágát. Célunk megvalósítása érdekében megbíztuk Lelkes Péter Munkácsy díjas iparművészt, készülékek formaterveinek elkészítésére.

Az új 7” és 10” -os készülékeket 2020. II. negyedévében tervezzük forgalomba hozni.

A következő beszámolónk a formatervi megoldásokkal foglalkozik.

2018. December 17. | Globomax Zrt. | Fejlesztési osztály

Exclusive Offer

Get 30% Off Your First Trip

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Share This