+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Lakóhelyünk büszkesége

 

“Lakóhelyünk büszkesége” című játékunkra szeretnénk meginvitálni a hivatalt. Szeretettel várjuk azt a fotót, amelyen megmutatják lakóhelyük azon részét amelyre a leginkább büszkék!

Hogyan vehet részt?

A legszebb ülésterem játékunk során több ezren szavaztak településük üléstermére.
Ezen felbuzdulva szeretnénk meginvitálni az önkormányzatukat “Lakóhelyünk büszkesége” című akciónkra. Szeretettel várjuk azt a fotót, amely bemutatja lakóhelyük büszkeségét. Lehet ez egy felújított történelmi épület, park, játszótér, esetleg egy sétány, óvoda, iskola, strand, sportcsarnok, kerékpárút, körforgalom stb.. stb..
Ha szeretnének részt venni az akcióban a következőt kell tenniük.

1. Küldjenek el egy fotót (minimum 1200px felbontásban a hosszabbik oldalon)
2024. június 30-ig az oladi.peter@globomax.hu email címre a büszkeségükről!

2. A fotót feltöltjük Facebook oldalunkra
ahol bármilyen reakcióval lehet rá szavazni. (Like, Szív, Nevetés, stb.)

3. A játék július 1. és szeptember 15. között zajlik.
Ez idő alatt minél több reakciót kell a település büszkeségére szerezni. Buzdítsák a lakosságot, a civil szervezeteket szavazásra! A posztot megosztani ér! :)

4. A legtöbb reakciót kapott “büszkeség”
400.000.- forint értékű kertészeti vásárlási utalványt nyer, melyel Tovább színesíthetik településüket!

Készítsen fotót!

Készítsen fotót lakóhelyük büszkeségéről fényképezőgéppel vagy akár telefonnal! 

Nyerje meg!

Küldje el nekünk emailben, albumba rendezzük a beküldött fotókat, melyekre szavazni lehet. 

Ültesse el!

Nyerje meg vásárlási utalványt, és
ültesse el nyereményét!

Ossza meg saját felületein is!

Ossza meg minél több platformon hogy az üzenet eljusson azokhoz is, akik eddig esetleg nem hallottak róla. Minél több helyen osztja meg a képet, annál nagyobb eséllyel éri el az üzenet a szélesebb közönséget.

Színesítse tovább települését

Ültessen virágos ágyásokat és virágládákat az utcák mentén, készítsen virágos köröndöket és körforgalmakat.
Telepítsen virágos cserepeket az épületek előtt és az utcákon, szervezzen közösségi virágültetési programokat az lakók bevonásával.

Budai Lóránt
Jászberény Város polgármesterének ajánlásával

Mert játszani jó – ahogy a nemes cél érdekében összefogni is

Büszkének lenni a településünkre. Megbecsülni annak ékességeit. Tenni annak érdekében, hogy az adott különlegesség minél több emberhez eljuthasson. S mindezt úgy, hogy az adott város, község vagy kerület lakói összefognak és együttműködnek – mindenféle vélt vagy valós ellentétet sutba vágva. Ezeket az értékeket nem lehet eléggé megbecsülni.

Számomra, Jászberény polgármestereként és a város szülöttjeként szívmelengető volt megtapasztalni, hogy tömegek szövetkeztek egymással a jó cél érdekében. Másként ugyanis nem lett volna lehetséges tavaly elnyernie az önkormányzatunknak a Globomax Zrt. legutóbbi közönségdíját, s egyúttal a Legszebb ülésterem kitüntető címet. Ami sokkal több mint „csupán” egy kifejezés. Az összetartozás, az identitástudat, a hely szelleme és a közösség ereje – ez mind-mind benne van ebben az együttesen elért sikerben, amire mindmáig büszkék vagyunk mi, jászberényiek.

Szívből kívánom, hogy a Globomax Zrt. legújabb versenye hasonló népszerűségnek örvendjen és a lehető legtöbb településünkre értékére hívja fel a figyelmet – és gyakoroljuk minél többen a kooperáció képességét!

Kövesse oldalunkat,
hogy értesüljön a friss híreinkről,
a játék állásáról!

“Településünk büszkesége” című játékunkra szeretnénk meginvitálni a hivatalt. Szeretettel várjuk azt a fotót, amelyen megmutatják településük azon részét amelyre a leginkább büszkék!

kapcsolat


oladi.peter@globomax.hu

+36 30 256 9737

1155 Budapest
Wysocki utca 1.