+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Kiállítunk a Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásáron!


A mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár mára a régió egyik legjelentősebb és leglátogatottabb vásárává vált, amit a kiállítók magas száma is bizonyít (a legutóbbi rendezvényen 2019-ben több mint 30 országból 750 kiállító vett részt), ill. látogató (kb. 50 ezer). 2022-ben Magyarország lesz a vásár partnerországa.

Cégünk, kiállítóként vesz részt a vásáron. Ez idő alatt sok érdekes termékkel, és partnerrel fogunk találkozni. Az eseményről folyamatosan beszámolunk, és a vásáron kívül megnézzük a város nevezetességeit is. Tartsatok velünk!

A rendezvény a nyugat-balkáni régió egyik legjelentősebb üzleti eseményeként és közönségvásáraként ismert, melyhez kapcsolódóan magas szintű politikai találkozókra is sor kerül. Bosznia-Hercegovina vezető politikusai mellett a rendezvény rendszeres résztvevője Aleksandar Vučić szerb államfő, de az elmúlt években a kiállításon megjelent Andrej Plenković horvát kormányfő, illetve Milo Ðukanović montenegrói és Kolinda Grabar-Kitarović volt horvát köztársasági elnök is.

Korábbi bejegyzéseink

Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!