+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Műszaki ügyfélszolgálat a Globomaxnál

A Globomax Zrt.-nél kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy a termékeinkkel kapcsolatos műszaki és hibakezelési kérdéseket minél gyorsabban megválaszolhassuk, segítséget nyújthassunk. A folyamatosan bővülő termékskálánk és ügyfeleink számának jelentős növekedése miatt szükségessé vált egy műszaki ügyfélszolgálat létrehozása.

Miért szükséges a változás?

Többször tapasztaltuk, hogy műszaki kollégáinkat – leterheltségük miatt – nehezen érik el telefonon, a bejelentések „elvesznek”, késve tudunk segítséget nyújtani.

Mi változik?

Műszaki kollégáink közvetlen mobil telefonon történő elérése helyett, egy központi ügyfélszolgálati telefonszámon fogadjuk az esetleges hiba bejelentéseket, segítség kéréseket. Kollégánk lehetőség szerint azonnal segítséget nyújt, vagy egy órán belül biztosítja, hogy szakembereink felvegyék a kapcsolatot a bejelentővel. Minden bejelentést rögzítünk vállalatirányítási rendszerünkben, melyek elemzése révén tovább javíthatjuk működésünket. A reklamációk ügyintézésére dedikált e-mail címet hozunk létre, a panasz kivizsgálást azonnal megkezdjük, és írásos választ adunk.

Mit kell tennie 2023 október 1-től?

Ha műszaki támogatással kapcsolatos igénye-, technikai kérése-, hibabejelentése merülne fel a termékeinkkel, azok beállításával, használatával kapcsolatosan, kérjük, hogy munkanapokon hívja a + 36 1 271 0451 telefonszámot 08:00 – 17:00 óra között. Munkaidőn kívül, illetve garanciális, egyéb reklamációk esetén küldjön üzenetet a helpdesk@globomax.hu e-mail címre! Kérjük, segítse munkánkat azzal, hogy nem műszaki kollégáink mobil telefonját hívja!

Milyen előnyökkel jár ez az Ön számára?

– Bejelentését munkaidőben azonnal fogadni tudjuk.
– Azonnal, de legkésőbb legkésőbb egy órán belül választ kaphat bejelentésére, megkezdődhe a hiba javítása!
– A telefonos kérése is rögzítésre kerül vállalatirányítási rendszerünkben, így nyoma marad a megkeresésnek.
– Minden esetben a megfelelő szakemberhez kerül a bejelentés, így biztosan az foglalkozik aproblémával, aki teljes megoldást tud adni rá.

#globomaxhelpdesk #műszakitámogatás #segítség

Korábbi bejegyzéseink

Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!

Helpdesk

Helpdesk

A 2023. október 1-jén bevezetett HelpDesk szolgáltatásunkat a vártnál is kedvezőbben fogadták...