+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Alapítványok támogatása

Társadalmi felelősségvállalásunk keretében vállalatunk által javasolt alapítványok
közül a szeptember 15 és október 28-a 12:00 között a Facebookon legtöbb
szavazatot/lájkot kapó alapítvány számára támogatást nyújtunk!

Alapítványok támogatása

A Globomax Zrt. brand vezető terméke, a MikroVoks szavazó-, konferencia- és jegyzőkönyvező rendszer 30 éve került forgalomba.

Az  évforduló megünneplésére több promóciót is indítottunk.

A Globomax vállalati filozófiájában fontos érték a társadalmi felelősségvállalás, ezért támogatunk civil szervezeteket és alapítványokat.

Most 3 alapítvány közül azt fogjuk támogatni 400.000 Ft-tal, amelyik a legtöbb szavazatot (👍 lájkot ) kapja tőletek
szeptember 15. és október 28-a között.

KATTINTS A FACEBOOK oldalunkon annak az alapítványnak a fotójára, és LÁJKOLD, amelyiket támogatni szeretnéd! OSZD meg, hogy minél több emberhez eljusson!

A szavazás zárásakor az eredményt közjegyző előtt állapítjuk meg, közjegyző által hitelesített formában küldjük meg a résztvevőknek.  A támogatás átadására a november közepére tervezett konferenciánkon kerül sor.

Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány

A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnál már 25 éve viszünk vidámságot, mentális támogatást beteg gyerekeknek és idős embereknek gyógyulásuk során vagy nehéz élethelyzetekben. Magyarország egyik legismertebb civil szervezeteként országszerte dolgozunk, kórházak gyermekosztályain, gyermekszociális intézményekben és idősek otthonában.

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat

Az életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel.

Magasan képzett gyermekmentős csapataink, egyedülálló Gyermekrohamkocsijaink, valamint gyermek-mentőorvosi kocsijaink hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 23 évben több mint 56.000 bajbajutott kisgyermeken segítettünk.

Bethesda Gyermekkórház
Alapítvány

Kórházunk a közép-európai régióban az egyedüli egyházi fenntartású gyermekkórház.

A legfontosabb gyermekbetegségekkel foglalkozunk 18 éves korig. Országos hatáskörű, kiemelt profilunk az égéssérült gyermekek ellátása, a Bethesdában működik az Égéssérült Gyermekeket Ellátó Országos Központ. A Budapest – Bethel Epilepszia Centrum, amely neurológiánkat is magába foglalja.

A Globomax vállalati filozófiájában fontos érték a társadalmi felelősségvállalás, ezért támogatunk civil szervezeteket és alapítványokat. Most 3 alapítvány közül azt fogjuk támogatni 400.000 Ft-tal, amelyik a legtöbb szavazatot ( lájkot ) kapja tőletek szeptember 15. és október 28-a között.

kapcsolat

info@globomax.hu
jatek@globomax.hu

+36 1 271 0451

11155 Budapest
Wysocki utca 1.