+36 1 306 5371 info@globomax.hu

A kezdetek

Az MVU 404 volt az első állomása egy nagyszabású, hosszútávú fejlesztési koncepciónak, melynek célja az érintőképernyős, IP alapú készülékek folyamatos fejlesztése. Az új készülékek érintőképernyői nagyobbak lesznek, 7” és 10” -os változatok készülnek. (Az MVU 404 5” -os kijelzővel rendelkezik.) A nagyobb képernyő jól olvashatóvá teszi a képernyőn megjelenő dokumentumokat. Célunk, hogy új rendszereinkben a Globomax környezettudatos tevékenységével összhangban, megvalósítsuk a papír mentes konferenciát. Az új rendszer a megfelelő időben képes lesz az aktuális dokumentumot megjeleníteni a képernyőn, így a résztvevőknek nem kell keresgélniük a papírjaik, dokumentumaik között.

Az új készülékek nagyteljesítményű processzorai lehetővé teszik, hogy a kezelőszerveken kívül, képeket, vagy akár Full HD videót is megjelenítsünk a kijelzőn. Lehetőség lesz arra, hogy a teremben elhelyezett kamerák képét, vagy távoli helyszínek felvételeit láthassák a résztvevők a jó minőségű (FullHD, IPS) 7” vagy 10” -os kijelzőkön.

Nagy hangsúlyt helyezünk a készülékek megjelenésére. Célunk, hogy új rendszerünk készülékei konferenciatermek, tárgyalótermek berendezéséhez illeszkedjenek, áthidalva a modern és klasszikus enteriőr eltérő formavilágát. Célunk megvalósítása érdekében megbíztuk Lelkes Péter Munkácsy díjas iparművészt, készülékek formaterveinek elkészítésére.

Az új 7” és 10” -os készülékeket 2020. II. negyedévében tervezzük forgalomba hozni.

A következő beszámolónk a formatervi megoldásokkal foglalkozik.