+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Védjük meg a Földet!
Globomax Globusz program és pályázat – 2019 
Kapcsolódó FACEBOOK OLDALUNK!

A program

Munkatársainkkal egyetértésben elhatároztuk, hogy a 2019-es évben kiemelt figyelmet fordítunk a fenntarthatóságra. Fontosnak érezzük, hogy legalább annyira élhető Földet hagyjunk gyermekeink, unokáink számára, ahogy azt gyermekként mi is kaptuk szüleinktől. A megvalósításra egy cselekvési programot dolgoztunk ki, amelyről a kétperces videót itt megtekintheti:

Mivel tudjuk, hogy helyi, települési szinten ebben leginkább az önkormányzatok lehetnek partnereink, ezért 2019-ben pályázatot hirdetünk az önkormányzatok számára. 

A pályázat  

Bizonyára Önök már eddig is nagyon sokat tettek közvetlen, vagy tágabb környezetük fenntarthatósága érdekében. Talán sok esetben ezekről az akciókról, eredményekről készültek videofelvételek is. 

Mit kell tennem, hogy nyerhessek?

Küldje be, tegye közzé az Önkormányzati TV oldalon a fenntarthatóság témában készített videókat.

Hogyan nyerhetek?

Biztosan azok nyernek, akinek a 2019-ben feltöltött videói összesen a legnagyobb nézettséget érik el. Szerencsével, sorsolással mindenki nyerhet, aki akár egyetlen saját készítésű, fenntarthatósági témájú videót feltöltött az Önkormányzati TV-re.

Mit nyerhetek?

Nyilvánosságot, hogy sikeres akcióik, eredményeik nem csak saját választóikhoz, hanem az ország más településeihez is eljutnak. Ötleteket, inspirációt, hogy más települések mit tesznek eme nyilvánvalóan közös cél érdekében

Na jó. De tényleg, mit nyerhetek!?

Mikrokam robotkamerás közvetítő rendszert egy éves használatra, Önkormányzati TV előfizetéssel. Nanokam élő közvetítő rendszert egy éves használatra. ÖTV teljes előfizetést, egy évre.

Ha szeretnének kapcsolatot tartani ebben a témában, és tájékoztatást kapni minden olyan kezdeményezésről, amelyet más települések indítottak el a fenntarthatóság érdekében, akkor válaszoljon project-referens kollégánknak, Oládi Péter-nek a fenntarthatosag@globomax.hu címre.

Kapcsolódó FACEBOOK OLDALUNK!