+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Az Önök önkormányzata néhány éve, – de lehet, hogy már egy-két évtizede is – rendszeresen dolgozik Mikrovoks rendszerünkkel a KT üléseken.

A sajnálatos koronavírus kapcsán bevezetett rendkívüli jogrend miatt most a testületi ülések elmaradnak, és a demokratikus döntéshozatali folyamatok helyét ideiglenesen átveszik a település-vezetők egyszemélyes döntései.

Az Mötv. jelenleg még nem ad lehetőséget olyan KT ülés lebonyolítására, melynek során néhány képviselő, – vagy akár az összes – távolról vesz részt az ülésen, az előterjesztések vitájában, vagy a döntéshozatalban.

Ugyanakkor egy demokratikusan gondolkodó településvezető számára komoly segítség lehet, hogy egy-egy fontos döntés meghozása előtt kikéri a képviselők véleményét, majd pedig egy pár másodperc alatt lebonyolított szavazás eredménye alapján erős legitimációt kap a polgármesteri döntés mögé.

A Globomax Zrt.-nek, aki harmadik évtizede fejleszti a szavazó rendszereket, és szolgálja az önkormányzatokat, most is kötelessége, hogy megoldásokat javasoljon a testületi munka segítésére

Ha a közös munkánk sikeresen zárul, akkor nemcsak járvány idején, hanem bármikor a távollevő képviselők is be tudnának kapcsolódni a KT munkájába és akár majd a döntéshozatali folyamatba is.