+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Civitas Sapiens 2019 - Okos város szakmai kiállítás!

A jövő egyik fő gazdasági tényezője a város.
A jövő városa csak a digitális fejlesztésekkel lesz versenyképes.

 

WeboldalFacebook

A jövő városa már kezd kibontakozni

a szemeink előtt.

Én A jövő egyik fő gazdasági tényezője a város. A jövő városa csak a digitális fejlesztésekkel lesz versenyképes. A települések mindennapi életébe olyan okos megoldásokat kell beépíteni, amik könnyebbé, élhetőbbé, biztonságosabbá teszik az ott élő emberek életét.

A Digitális Jólét Program 2.0.-ban (DJP2.0) külön hangsúllyal szerepel az Okos Város – Smart City fejlesztések témaköre. A DJP2.0 célja, hogy a települések, a polgárok, a vállalkozások és a közösségek minél szélesebb körben ki tudják használni az Okos Város fejlesztések kínálta lehetőségeket.

A konferencia lehetőséget teremt a párbeszédre a települések és azon gazdasági szereplők között, akik fejlesztéseikkel lehetőséget teremtenek egy okosabb és fenntarthatóbb élettér kialakítására.

A jövő városa már kezd kibontakozni a szemeink előtt. A konferencia valódi helyzetképet ad a jelenlegi hazai és nemzetközi okos város trendekről, illetve betekintést nyújt számos, már jelenleg is működő modellbe. Az esemény nemzetközi eszmecserére is lehetőséget biztosít, vendégországa Lengyelország, előadóiktól naprakész ismereteket szerezhetünk a lengyel okos város megoldásokról, arról, hol tartanak most ezen a területen.

Szervezők

Nézze meg média szolgáltatásunkat!

Megnézem!