+36 1 306 5371 info@globomax.hu

globomax zrt

hangosítás

A Globomax Zrt. sokéves hangtechnikai tapasztalatával ügyfelei rendelkezésére áll. Felajánljuk segítségünket teremhangosítási feladatokban, hangfelvételek készítésében, forduljon hozzánk bizalommal rendszerépítési, felújítási terveinek kidolgozásában és azok megvalósításában.

p

Szakmai tanácsadás

Bármilyen hangtechnikával kapcsolatos ügyben, pl.:  teremhangosítás, stúdiótechnika, iskolarádió, otthoni hifi stb..

Terv- és ajánlatkészítés

Egyeztetünk az esetleges alvállalkozókkal (festés, villanyszerelés, bútorozás) és miután a terv elkészült, két, néha három ajánlatot küldünk.

Z

Kivitelezés

Prémium minőségű anyagokkal dolgozunk, kollégáink határidőre telepítik a megrendelt eszközöket!

Oktatás

Nem tekintjük átadottnak a rendszert, amíg a kezelést végző személy a megfelelő oktatást meg nem kapta.

N

Rendszerfelügyelet

Munkatársaink általában még a bejelentés napján, akár személyesen is segítséget tudnak nyújtani az ország bármely pontján.

Egyedi kívánságok megoldása

Állandó erőforrásaink vannak informatikai, elektronikai és mechanikai problémák megoldására.

City for the Future 2022

City for the Future 2022

Az új technológiák kulcsfontosságúak voltak és lesznek is a modern városok fejlődésében. Ezt szem előtt tartva hozzák össze a vezető intelligens városokkal foglalkozó cégeket, hogy bemutassák legígéretesebb innovációikat és megoldásaikat, amelyek hozzájárulhatnak...

Ki áll az Önkormányzati TV mögött?

Ki áll az Önkormányzati TV mögött?

"Van egy víziója a cégünknek, ami arról szól, hogy maga az önkormányzatiság egy olyan általános és elfogadott és elterjedt történet legyen, amihez kell ez a technikai segítség. Ennek a biztosítására jött létre ez a szolgáltatás..."Korábbi bejegyzéseink Olvasd el...

Mostar vásár 2022 visszatekintés

Mostar vásár 2022 visszatekintés

Visszatekintés a vásárra, rengeteg tapasztalattal, és élménnyel lettünk gazdagabbak! Korábbi bejegyzéseink Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!

Cégünk a Globomax Zrt. több mint 20 éves hangtechnikai
tapasztalatával áll ügyfelei rendelkezésére.

Hangtechnikai szolgáltatásainkat minden érdeklődőnek, minden felhasználási területre ajánljuk. Legtöbb tapasztalatunk és referenciánk a konferencia típusú hangosításban van, mivel a Globomax Zrt. alapítása óta foglalkozik dísztermek, tanácstermek, konferenciatermek hangosításával, köszönhetően az önkormányzatoknál elterjedt, mára már szinte szabvánnyá vált termékünknek, a Mikrovoks rendszernek, melynek működési feltétele a tökéletes hangosítás.

Gyakran előforduló hibák

Földhurok

Halk búgás a hangszórókban vagy a hangfelvételen. Tökéletesen beállított rendszert feltételezve akkor keletkezik, ha idegen technikát csatlakoztatnak a hangrendszerhez, például kamerát vagy laptopot.

Gerjedés

Hangos búgás vagy sípolás, mely akkor keletkezik, ha egy mikrofon túl közel kerül egy hangszóróhoz, vagy a keverőpulton túl hangosra állítunk egy mikrofont.

Zajos hangfelvétel

Ha a beszélőtől messze van a mikrofon, a teremben lévő zajok (lapozás, papírzörgés, kávéscsésze csilingelés, légkondicionáló, nyitott ablakon beszűrődő utcazaj) hangosabbak, mint a beszéd.

Visszhangos felvétel

Okozhatja egy rosszul beállított keverőpult, vagy ha a rögzítést számítógéppel végezzük, akkor hangkártya is. Számítógépes hangfelvételeknél fontos, hogy a felvételt készítő csatornát ne monitorozzuk, valamint a hangkörnyezeteket, a zajcsökkentést, az AGC-t kapcsoljuk ki.

Referenciáink

Baranya Megye

Közgyűlési terme

Bátonyterenye

Polgármesteri hivatal, tanácsterem

Biatorbágy

Polgármesteri hivatal, tanácsterem

Bodajk

Polgármesteri hivatal, tanácsterem

Budapest VII. kerület

Polgármesteri hivatal, tanácsterem

Budapest XV. kerület

Polgármesteri hivatal, tanácsterem

… nem csak önkormányzati testületek, de más demokratikus és tőkearányos döntéshozatali testületek munkáját szolgálja ki az előkészítéstől a döntések végrehajtásáig és publikálásáig…

Kérdése van?
forduljon hozzánk bizalommal!


error: A tartalom védett!