+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Legyen Öné a legszebb ülésterem!

Fotózza le, küldje el nekünk, és automatikusan részt vesz a játékban!
A legszebb ülésterem játékunkat megnyerő hivatalnak egy 360 fokos virtuális sétát készítünk az ülésterméről.

Hogyan vehet részt?

Ha úgy gondolja, hogy az  Ön hivatalának van messze földön a legszebb ülésterme, nem kell mást tennie, fotózza le és küldje vissza nekünk július 11-ig a a teremről készült képet (min.: 1200px a hosszabbik oldalon) a jatek@globomax.hu emailcímre, és máris részt vesz a játékban! A verseny július 12-én indul, a beküldött képeket egy albumba rendezve tesszük elérhetővé facebook oldalunkon. Az album linkjét a feltöltést követően tesszük közzé, és minden beküldőt értesítünk. A további információkról az album leírásában lehet majd tájékozódni. Az a teremkép nyeri a versenyt, amelyre a legtöbb LIKE érkezik, október 15-ig.

Készítsen fotót!

Készítsen egy vagy akár több képet hivatalának ülésterméről fényképezőgéppel vagy akár telefonnal.!Nem szükséges profi fotó!

Küldje el nekünk!

Küldje el nekünk emailben, és a hivatal automatikusan részt vesz a játékban!

Nyerje meg!

Albumba rendezzük a beküldött képeket, melyekre szavazni lehet. Ossza meg saját felületein is, hogy nagyobb esélye legyen megnyerni a szavazást!

Virtuális séta az Ön üléstermében!

A verseny fődíja egy 1 éves Matterport előfizetés. Az alkalmazás segítségével elkészítjük a nyertes terem 360-as modelljét, így az virtuális sétaként körbejárható. A termen kívül további 4 helyszín is feltölthető az alkalmazásba, és 1 éven át az előfizetés alatt bármikor és bármilyen platformon megosztható.

Amennyiben ügyfelünk,

Átadott üléstermeink” kiadványunkban is megjelentetjük!

Globomax üléstermek

Egy olyan összefoglaló lapozgatható könyv elkészítésén dolgozunk, amely üléstermek kialakításához ad információkat.A könyv elérhető lesz elktronikus és nyomtatott formában is. Ha Ön már korábbi ügyfelünk, terme is megtalálható lesz ebben a könyvben.

Kövesse oldalunkat,
hogy értesüljön a friss híreinkről,
a játék állásáról!

Ha úgy gondolja, hogy az Ön hivatala rendelkezik a legszebb ülésteremmel, nem kell mást tennie, fotózza le és küldje el nekünk!

kapcsolat

info@globomax.hu
jatek@globomax.hu

+36 1 271 0451

11155 Budapest
Wysocki utca 1.