+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Cégünk részt vett egy csapatépítő tréningen Visegrádon..

A cégünk a napokban részt vett egy csapatépítő tréningen Visegrádon, ahol kikapcsolódtunk és felfedeztük a város nevezetességeit. Az esemény során sikeresen összekovácsolódott a csapat, és újraértékeltük a közös célokat és értékeket.

A tréning időtartama alatt különböző team building tevékenységeket végeztünk, amelyek segítettek, hogy jobban megismerjük egymást és erősítsük a kapcsolatainkat. Kreatív feladatokat oldottunk meg, közösen dolgoztunk együtt és fejlesztettük a kommunikációs készségeinket. Az összetartás és együttműködés mellett a tréning lehetőséget adott arra is, hogy javítsuk a vezetői képességeinket és fejlesszük a problémamegoldó képességeinket.

A tréning után felkerestük Visegrád nevezetességeit, amelyek sokszínűségükben és történelmükben is lenyűgözőek voltak. Először felfedeztük a híres Visegrádi várat, amely egykor hatalmas jelentőséggel bírt a középkorban. Lehetőségünk nyílt a várfalon sétálni és gyönyörködni a csodálatos kilátásban.

Ezt követően ellátogattunk a Fellegvárhoz, amely további érdekes betekintést nyújtott a város történelmébe és kulturális örökségébe. Megcsodáltuk a középkori építészeti stílust és a városnak otthont adó Dunakanyart.

A napot egy kellemes séta zárta a Duna-parton, ahol megpihentünk és csendben élveztük a folyó csodálatos látványát.

Az egész tréning és a nevezetességek meglátogatása pozitív és emlékezetes élményekkel gazdagított minket. A résztvevők között még erősebb kapcsolat alakult ki, mely hosszú távon is előnyös lehet a vállalatunk számára.

#visegrád #globomax #csapatépítés

Korábbi bejegyzéseink

Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!

Helpdesk

Helpdesk

A 2023. október 1-jén bevezetett HelpDesk szolgáltatásunkat a vártnál is kedvezőbben fogadták...