+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Nagyszerű hír, hogy cégünk megkapta az Opten minősítést

 

Ez egy komoly elismerés a vállalkozásunk stabilitására, megbízhatóságára és pénzügyi hátterére nézve. Ez azt jelenti, hogy partnereink és ügyfeleink nyugodt szívvel bízhatnak bennünk, és tudhatják, hogy jó kezekben vannak.

Az Opten minősítés olyan vállalkozásoknak jár, amelyek megfelelnek a pénzügyi, gazdasági és jogi követelmények szigorú követelményeinek. Ezáltal a cégünk elnyerte az üzleti világban való helyét és hozzájárul a hosszú távú sikereinkhez.

Ez a minősítés pozitív hatással lehet a cégünk imázsára és presztízsére is, hiszen jelenlegi és potenciális ügyfelein kívül a beszállítóink, partnereink és befektetőink is magabiztosabban támaszkodhatnak ránk.

Ezek a sikerek biztatást adnak számunkra arra, hogy továbbra is kiváló szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára, és szigorúan tartsunk ki a magas szakmai és etikai normák mellett. A minősítést büszkeséggel fogadjuk, és továbbra is dolgozunk azon, hogy fenntartsuk és továbbfejlesszük magunkat ezen a területen.

#opten #globomax #minősítés #

Korábbi bejegyzéseink

Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!

Helpdesk

Helpdesk

A 2023. október 1-jén bevezetett HelpDesk szolgáltatásunkat a vártnál is kedvezőbben fogadták...