+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Céges családi rendezvény a rétközi tónál, irány a Bucka Land!

A céges családi rendezvényen vettünk részt, amelynek keretein belül ellátogattunk a rétközi tóhoz. A három napos program nagyszerű lehetőséget adott nekünk arra, hogy kikapcsolódjunk és összekovácsolódjunk kollégáinkkal és családtagjainkkal.

A rendezvény reggelén kilátogattunk a tó körüli gyönyörű természeti tájhoz, amely lenyűgöző látványt nyújtott. Mindannyian izgatottan vágtunk neki az útnak, és kíváncsian vártuk, milyen élmények várnak ránk a tó partján. Sajnos az időjárás közbe szólt, és 2 napig esett az eső.

De nem csüggedtünk!
Az esős időjárás nem jelenti azt, hogy ne lehetne aktív és szórakoztató időtöltést találni!  
A pingpong, a csocsó és más társasjátékok pedig vidám és izgalmas időtöltésnek bizonyultak, amit a rossz idő ellenére is élveztek a gyerekek!

Kalandos családi versenyeken vettünk részt, ahol összefogva, csapatként dolgozva kellett megoldanunk különböző rejtvényeket és feladványokat. Ez a játék nagy örömet okozott mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek.

Az egész nap alatt sok nevetést, jó beszélgetéseket és emlékezetes pillanatokat oszthattunk meg egymással. A rétközi tó gyönyörű környezete és a rendezvény szervezése igazán jól sikerült, összességében nagyszerű élményekkel gazdagodtunk a rétközi tó látogatása során. A természet közelsége, a csapatépítő tevékenységek és a jó hangulat mindannyiunknak feledhetetlen emlékeket hoztak. Reméljük, hogy hamarosan újra találkozhatunk ezen a csodálatos helyen, és átélhetjük ezt a felejthetetlen élményt.

#buckaland#rétközitó #globomax #csapatépítés

Korábbi bejegyzéseink

Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!

Helpdesk

Helpdesk

A 2023. október 1-jén bevezetett HelpDesk szolgáltatásunkat a vártnál is kedvezőbben fogadták...