+36 1 306 5371 info@globomax.hu

TÖOSZ Emléklap kitüntetés a Globomax Zrt-nek

A Globomax Zrt. büszkén jelentheti be, hogy a vállalatunk idén elnyerte a Töosz (Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége) kitüntetését, amelyet az önkormányzati szektorban végzett kimagasló tevékenységéért kapott. Ezen ünnepélyes díjátadás során egy emléklappal is elismerésben részesültünk, amely az általunk szolgáltatott 30 évnyi hozzájárulást ünnepli az önkormányzatok működéséhez.

A Globomax Zrt. minden alkalommal kiemelkedő színvonalon szolgálja az önkormányzatokat, és elkötelezettségünknek köszönhetően kiérdemeltük ezt a megtisztelő elismerést. Az elmúlt 30 évben hatékonyan és megbízhatóan nyújtottunk szolgáltatásokat a városi és vidéki önkormányzatoknak, hozzájárulva ezzel azok zökkenőmentes működéséhez.

Erős és megbízható kapcsolatokat építettünk ki az önkormányzati szektorban tevékenykedő partnerekkel, és kiváló minőségű termékeket és szolgáltatásokat biztosítunk számukra. Innovatív megoldásaink révén sikerült megfelelnünk az önkormányzatok változó igényeinek, és segítettünk optimalizálni működési folyamataikat.

Az általunk alkalmazott csapatkultúra és értékrend kiemelten fontos számunkra. Az alkalmazottak elkötelezettsége, szakértelme és tehetsége hozzájárult ahhoz, hogy a Globomax Zrt. az önkormányzatok számára megbízható és elismert partner legyen. Büszkék vagyunk a csapat teljesítményére, valamint az elismerésre, amelyet a Töosz által most kaptunk. Ez rámutat arra, hogy a minőségi szolgáltatásunkat értékeli és támogatja az önkormányzati szektor.

A köszönetet szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik támogattak bennünket az elmúlt 30 évben. Köszönjük, hogy bizalmat szavaztak nekünk, és lehetőséget adtak számunkra arra, hogy hozzájárulhassunk az önkormányzatok sikeres működéséhez. A jövőben továbbra is elkötelezettek maradunk az önkormányzati szektor támogatása iránt, és arra törekszünk, hogy továbbfejlesszük és bővítsük szolgáltatásainkat, azért hogy még hatékonyabb és még innovatívabb szolgáltatásokat nyújthassunk partnereinknek.

#töosz #díj #30év #kitüntetés

Korábbi bejegyzéseink

Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!

Helpdesk

Helpdesk

A 2023. október 1-jén bevezetett HelpDesk szolgáltatásunkat a vártnál is kedvezőbben fogadták...