+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Wakeboardozás az OMSZK Wake Centrumban!

Ellátogattunk az OMSZK Wakeboard Centrumba, hogy kipróbáljuk ezt a sportot. Előre egyeztettünk az időpontról és megérkezésünkről, és örömmel tapasztaltuk, hogy nagyon rugalmasak voltak és kedvesen fogadtak bennünket.

Az első benyomásunk, amikor beléptünk a centrumba, az volt, hogy egy modern és jól karbantartott létesítményben vagyunk. A wakeboard pálya rendezett és tiszta voltak, és rögtön kedvet kaptunk a vízi kalandhoz. A centrum területe szépen gondozott, és rengeteg lehetőséget kínált az aktív pihenésre!

Miután regisztráltunk a recepción, kaptunk egy rövid oktatást a wakeboardozás alapjairól, és aztán már fel is vehettük a felszerelést. A centrumban profi és barátságos oktatók dolgoztak, akik nagyon jól magyaráztak és segítettek abban, hogyan kell biztonságosan használni a wakeboardot.

Az első próbálkozások persze nehézséget okoztak, de ahogy egyre inkább megtanultuk az egyensúlytartást és a megfelelő technikákat, egyre magabiztosabbak lettünk, és igazán élveztük a vízen “ringatózást”.

A pihenőidőben lehetőségünk volt megpihenni a napozóágyakon, vagy elállni egy limonádéval a bárban, és csak élvezni a napsütést és a jó társaságot. Az idő olyan gyorsan elrepült, hogy a végén szinte el sem  akartunk menni!

Összességében az OMSZK Wakeboard Centrumban tett látogatásunk sikeres volt, és mindannyian fantasztikus élményekkel és emlékekkel tértünk haza. A szolgáltatások minősége kiváló volt, és biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben is visszatérünk ide. Ha valaki szeretné kipróbálni a wakeboardozást, vagy csak egy kellemes napot szeretne eltölteni a vízparton, mindenképpen ajánljuk az OMSZK Wakeboard Centrumot!

#omszkwakecentrum #wakeboard #globomax #csapatépítés

Korábbi bejegyzéseink

Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!

Helpdesk

Helpdesk

A 2023. október 1-jén bevezetett HelpDesk szolgáltatásunkat a vártnál is kedvezőbben fogadták...