+36 1 306 5371 info@globomax.hu

PERSPECTIVES OF LOCAL GOVERNMENTS

Március 05. | 10-17 ÓRA
A konferencia részletes programja

A konferencia célja az önkormányzatok hatékony működésének előmozdításával, az önkormányzati innovációval kapcsolatos magyarországi és nemzetközi tapasztalatok közzététele, megismerhetőségének biztosítása. 

A rendezvény középpontjában Közép-Kelet-Európa, a Visegrádi négyek országai állnak. A minket összekötő közös múlt és jelenünk kihívásai okán egymástól tanulnunk is érdemes. Bízom abban, hogy a konferencián résztvevők megtalálják azt a tématerületet, amelyhez kapcsolódva megoszthatják saját tapasztalataikat, bővíthetik ismereteiket.

A konferencia
helyszíne

15 szekcióteremmé alakítható, 550 fő befogadására alkalmas konferenciaközponttal és személyre szabott megoldásokkal várjuk mindössze 25 percre a belváros zajától.

Árpád előadása
14 órától

Képviselő testületi ülés, és ami utána jön!
A teljes prezentáció itt érhető el!

A hangulat

Kötetlen beszélgetések és jókedv jellemezte a rendezvényt!
A kiállítók a saját szakterületükön elért eredményeiket mutathatták be, valamint a szervezők lehetőséget teremtettek a kiállítók által készített termékek és a helyi ételek kóstolására.

A Kiállítók széles palettája

A kétnapos nemzetközi konferencia részét képezte egy kiállítás, melynek alkalmával a szervezők lehetőséget biztosítottak az önkormányzatok, szociális szövetkezetek és az önkormányzatok részére szolgáltató szervezetek számára az egyes tématerületekhez kapcsolódó tapasztalataik, jó gyakorlataik és az önkormányzatok számára kínált szolgáltatásaik bemutatására.

UBTECH Alpha 1  Humanoid

A robot olyan mozgásokra képes, mint a jóga, tánc, harc, fekvőtámasz egy kézzel, egy kézen állás, vagy felállás háton fekvésből. Mozdulatai a telefonon található okosalkalmazáson keresztül irányíthatók, amely Bluetooth-on keresztül kommunikál a robottal. Kecskemét Megyei Jogú Város jóvoltából láthattuk a kiállításon! :)

Megalkottuk: MVU404A  rendszer bemutató –testületi ülés szimuláció

Féljünk-e a
GDPR-tól?

Zöld
megoldások a városüzemeltetésben!

Kérdések, kötetlen beszélgetés,fejlesztési javaslatok!

és egy jóízű beszélgetés..

..egy finom kávé mellett a konferencia résztvevőivel, a Globomax vezetőivel, értékesítőivel!

Galéria

AQUAWORLD RESORT BUDAPEST

Köszönjük, hogy eljött!

The Best Coffee Shop

Coffee Bean

Best Beans

Coffee Bean

Quality Milk

Coffee Bean

Perfect Blend

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae.