+36 1 306 5371 info@globomax.hu

globomax zrt

társadalmi felelősségvállalás

Magyar Falu program pályázat

 

Mi így támogatjuk a Magyar Falu program nyertes pályázóit!
#globomax #pályázat #magyarfaluprogram #ügyfélhívó#orvosirendelőipályázat

Gyerekek a hivatalban

Lezárult felhívásunk. Nagyon örülünk, hogy több település is jelezte, hogy náluk ez hasonló formában már jelenleg is gyakorlat, illetve voltak ahol most szeretnék meghonosítani ezt az ötletet.

3 x 20.000.- forintot sorsoltunk ki, melyet a gyerekek vendéglátására, támogatására, utaztatására fordíthatnak.

Bárczay garas

Kedves Amberger Árpád Vezérigazgató Úr!

Köszönettel megkaptuk iskolánknak, a felsődobszai Bárczay Gábor Általános Iskola diákönkormányzatának, tanulóinak küldött gyönyörű tollakat tartalmazó csomagjukat.

Nagyon-nagyon köszönjük!

Köszönjük, hogy lehetőségünk lett az Önök segítségével tárgyi jutalomban is részesíteni iskolánk tanulói közül azokat, akik valamilyen plusz teljesítményt nyújtanak, versenyeken, vetélkedőkön sikeresen szerepelnek, sőt, így talán minden olyan gyereknek is adhatunk ajándékot, aki bátorságot gyűjt a szereplésre, megméretteti magát a közössége előtt. Hiszen ezért találtuk ki a „Bárczay garast”. Nagyon jó érzés, hogy sikerélményt biztosíthatunk az Önök által küldött ajándékokkal iskolánk nehéz sorsú, halmozottan hátrányos helyzetű tanulóinak. S tudjuk, hogy ezek az apró ajándékok, melyet biztosítottak számunkra ösztönzőleg hatnak a gyerekek további fejlődésére, s óriási örömet okoznak nekik.

Hálásak vagyunk Önnek, Önöknek!

Rendkívül jó érzés, hogy van Magyarországon olyan cég, amely szívén viseli az ilyen kicsi iskola kérését is, mint a miénk. Törődtek velünk, gondoltak ránk, csomagot készítettek, tettek, cselekedtek azért, hogy örömet szerezhessenek, még akkor is, ha mi kevésbé tudjuk viszonozni ezt a kedvességet!

A Globomax Zrt. minden dolgozójának jó egészséget, sok-sok sikert kívánunk a 2018-as esztendőben!

Végezetül szeretnénk egy linket elolvasásra javasolni. Karácsony előtt járt nálunk egy országos napilap riportere, hogy bemutassa iskolánk tevékenységét, munkáját, a „Bárczay garas” jótékony hatását. Ha van ideje, vessen rá egy pillantást!

https://nepszava.hu/cikk/1148618-boda-andras-felsodobszai-garasok

Természetesen jó volna kérnünk vagy remélnünk a jövőbeni kapcsolatot, segítséget is. Akár úgy is, hogy jó szívvel ajánl bennünket más, segítőkész vállalkozásnak, cégnek, cégvezetőnek, ismerősnek. A mi munkánk folyamatos, a segítség, a szeretet mindig jól jön. Egyre jobban erősít, lelkesít bennünket…

Felsődobsza, 2018. január 01.

Drótár Elizabet

diákönkormányzati elnök

Czabányi Attila

diákönkormányzatot segítő pedagógus
0630/445-1127

Csoltó Lajos

tagintézmény igazgató

Kérdése van?
forduljon hozzánk bizalommal!

Munkatársunk visszahívja a megadott elérhetőségei egyikén!

3 + 4 =