+36 1 306 5371 info@globomax.hu

globomax zrt

társadalmi felelősségvállalás

szigeti József utcai általános iskola

Társadalmi felelősségvállalásunk jegyében, megjavítottuk a színpadtechnikai eszközöket,  és felújítottuk a csatlakozási pontokat is.

Kisbarátainknak

Többen jelezték, hogy a hátrányos helyzetű tanulók számára szeretnének kérni működő számítógépeket, hogy a digitális tanrendben ők is tanulhassanak. Cégünk informatikusai, egy használt, de nagyon szép állapotú számítógépet állítottak össze a móri gyerekeknek.
“Kisbarátaink, használjátok egészséggel, leljétek benne örömötöket, tanuljatok és játsszatok sokat!

Bethesda alapítvány

Társadalmi felelősségvállalásunk jegyében megkértük kollégáinkat, hogy jelöljenek olyan alapítványokat, akikkel kapcsolatba kerültek, és akik szerintük sokat tesznek egy-egy nemes ügyért. A döntést itt is egy tágabb Facebook közösségre bíztuk. A legtöbb szavazatot a Bethesda Gyermekkórház Alapítvány kapta, ezért őket támogattuk 400.000 Ft-tal.

Magyar Falu program 

“Engedje meg, hogy gratuláljuk a Magyar Falu program keretében kiírt orvosi rendelői pályázat sikeres elnyeréséhez. egy felújított modern rendelőben tovább növelheti a betegek konfortérzetét, egy ügyfélhívó rendszer, mely megszünteti a hosszú sorokat, a vitákat, melynek kijelzőjén önkormányzati hírek jeleníthetők meg. A Globomax Zrt. szolgáltatásalapú, havi díjas ügyfélhívó rendszer telepítését ajánlja fel két éves futamidőre…”

Gyerekek a hivatalban

Lezárult felhívásunk. Nagyon örülünk, hogy több település is jelezte, hogy náluk ez hasonló formában már jelenleg is gyakorlat, illetve voltak ahol most szeretnék meghonosítani ezt az ötletet.

3 x 20.000.- forintot sorsoltunk ki, melyet a gyerekek vendéglátására, támogatására, utaztatására fordíthatnak.

Bárczay garas

 

“Rendkívül jó érzés, hogy van Magyarországon olyan cég, amely szívén viseli az ilyen kicsi iskola kérését is, mint a miénk. Törődtek velünk, gondoltak ránk, csomagot készítettek, tettek, cselekedtek azért, hogy örömet szerezhessenek, még akkor is, ha mi kevésbé tudjuk viszonozni ezt a kedvességet!

Önkormányzati projekthét középiskolásoknak

Amberger Árpád, a Globomax Zrt. ügyvezető igazgatójának kalaúzolásával a középiskolások is betekintést nyerhettek az önkormányzati munkába a XV. kerületi polgármesteri hivatlaban

Kérdése van?
forduljon hozzánk bizalommal!