+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj legkiemelkedőbb pályázói között voltunk, és elhoztuk a különdíjat!

Óriási kitüntetésben volt részünk, hiszen a Magyar Formatervezési Díj és Design Management Díj legkiemelkedőbb pályázói és díjazottjai között lehettünk.

A Globomax Zrt. elnyerte a Design Management Díj különdíját az újonnan bemutatott “Creation” elnevezésű pultjáért. A pult kivételes tervezése és funkcionalitása lenyűgözte a zsűrit, akik elismerték az olyan innovatív jellemzőket, mint az ergonomikus elrendezés és a letisztult, modern megjelenés.

A “Creation” pult maximális komfortot és hatékonyságot nyújt a felhasználóknak munkájuk során.  A pultban rejlő innovatív technológia lehetővé teszi az automatikus beállításokat és testreszabható funkciókat is, így akár minden felhasználó személyre szabhatja a saját igényeihez.

A “Creation” pult letisztult és modern megjelenése, a kivételes formatervezés és a prémium minőségű anyagok tökéletes harmóniában találkoznak, ami kifinomult, profi és elegáns benyomást kelt.

Az elismerést elnyert “Creation” pult kétségtelenül a design és a funkcionalitás tökéletes összhangját képviseli, és méltán érdemelte meg a Design Management Díj különdíját. Az új pult lehetőséget teremt a munkahelyi környezet jelentős fejlődésére, valamint a testületi munka hatékonyságának növelésére.

#mfd #formatervezésidíj #dijatadas #díj

Korábbi bejegyzéseink

Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!