+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Modern szavazórendszerrel adták át a Pető András Kar kari tanácstermét

Kari Tanácsülés keretében ünnepélyesen átadták a Semmelweis Egyetem Pető András Karán a felújított kari tanácstermet. Az ott beépített szavazó- és konferenciarendszert mintaprojektként tesztelik annak érdekében, hogy azt az egyetem Szenátusának ülésein, illetve más karokon is fel lehessen majd használni.

Elkészült a Pető András Karon (PAK) a felújított kari tanácsterem, amely a Kari Tanács üléseinek megtartására, valamint magas rangú vendégek fogadására is alkalmas. A legkorszerűbb technikai eszközök és szoftver révén az ülések összes résztvevője le tud tölteni dokumentumokat, megnézhet képeket és videókat az asztalán elhelyezett érintőképernyőn.

„A zöld egyetem tantárgy tantárgyfelelőseként külön öröm számomra, hogy a jövőben sokkal kevesebb papírt fogunk használni. A digitalizáció a 21. század útja. Használjuk a tárgyalót egészséggel, és hozzunk benne jó döntéseket!” – mondta köszöntőjében Feketéné dr. Szabó Éva, stratégiai és fejlesztési rektorhelyettes.

A terem felújítását a kar, a technikai eszközök beszerzését és a wifi erősítését pedig az egyetem központi keretéből finanszírozták.

Korábbi bejegyzéseink

Olvasd el korábbi érdekes posztjainkat is, ha tetszettek, iratkozz fel csatornáinkra, hogy mindig időben értesülhess róluk!