+36 1 306 5371 info@globomax.hu

Konferencia és közvetítés

A Carl Zeiss Optika tízszeres veszteségmentes zoom funkcióval, amely megőrzi a videó eredeti felbontását még zoomolás esetén is!

Konferencia és élő közvetítés egyszerűen!

Olyan videokonferenciához tervezett kamerát keresel, amelyet használhatsz a fontos üzleti megbeszélésekhez? Ez esetben válaszd a MikroKonf kamerát egyedülálló tulajdonságokkal és karcsú fekete megjelenéssel. A webkamera Full HD felbontással gondoskodik a lehető leginkább valósághű képekről és igazán kontrasztos színekről, amely garantáltan hozzájárul az általános jó benyomáshoz.

EGYSZERŰ CSATLAKOZÁS

Egyszerűen csak csatlakoztasd a MikroKonf webkamerát a számítógéphez vagy a laptophoz a konferenciateremben az USB segítségével és nincs is több teendőd. Az audiohívások lebonyolításához párosítsd a kihangosítót a Bluetooth kapcsolat segítségével a mobiltelefonoddal.

KIBŐVÍTETT LÁTÓTERÜLET

Fókuszálj a beszélő személyre, konkrét dokumentumokra vagy a kivetített prezentációra a mechanikus 260°-os forgás és a 130°-os döntés segítségével. Mindezt Full HD minőségben 30 fps sebességgel élvezheted. A kamera Skype for Business minősítéssel rendelkezik és kompatibilis a Teams platformmal is.

IDEÁLIS FELBONTÁS

A MikroKonf kamera motorizált forgás funkcióval és dönthetőséggel gondoskodik a közepes és nagy méretű konferenciatermek lefedéséről, így teljes mértékben, faltól-falig padlótól a plafonig készíti a felvételt.

KÖNNYEN MŰKÖDIK

A kihangosító praktikus blokkal érkezik a kézi távirányítás, az LCD állapotkijelzés és az érintőgombok használatához, utóbbival olyan funkciók érhetők el, mint a némítás, hangerőszabályozás, kamera elmozdítása és még sok más. A csomagban található egy távirányító is.

A legnagyobb helyiségekben is megállja a helyét 

Képzeljen el egy olyan online konferenciabeszélgetést, ahol minden tag látható és hallható is. Pontosan ezt kínálja a MikroKonf webkamera a tökéletesen éles képminőséggel és az egyedi kialakítású kettős kihangosítóval. Ideális a közepes és a nagy videókonferenciák lebonyolítására. Amennyiben nagy helyiségről vagy létszámról van szó, az opcionálisan meghosszabbítható mikrofonok 8,5 méteres tartományban növelik meg a hang érzékelését.